Werken bij Loonbedrijf J.P. van Nieuwkoop
Loonbedrijf van Nieuwkoop is een veelzijdig, modern en toonaangevend bedrijf wat voornamelijk specialistische, machinale diensten verricht op het gebied van de moderne tuinbouw, boomkwekerijen, cultuurtechniek en grond-, weg- en waterbouw.

Onze werkzaamheden zijn zeer divers en om al deze werkzaamheden uit te kunnen voeren beschikken wij over een uitgebreid machinepark met onder andere 17 vrachtwagens waar we onze eigen machines mee vervoeren, 20 tractoren vanaf 25 pk tot 260 PK,  10 kranen van 1 ton tot 30 ton, 10 shovels vanaf 1.40 m breed tot 2.50 breed, 10 lasergestuurde kilver- en dozerbakken en 6 tuinbouwhakselmachines tot 653 pk.

Ons bedrijf is gevestigd in Gouda, maar we bedienen klanten in heel Nederland en ook regelmatig daarbuiten. Qua internationale werkzaamheden zijn we vooral actief in Belgiƫ, Duitsland, Spanje en Engeland, maar we werken af en toe ook in andere landen zoals Italiƫ en Portugal.

Onze bedrijfscultuur is zeer informeel en er heerst een hoge mate van teamgevoel binnen het bedrijf. Ons team van ca. 25 gemotiveerde medewerkers bestaat uit zowel zeer ervaren mensen die al vele jaren bij ons bedrijf werken als jongere mensen, waardoor het een zeer divers en leuk team is. Samen met ons topteam van medewerkers en ons uitgebreide machinepark streven wij naar tevreden klanten door elke dag de beste service te bieden.

Lijkt het jou leuk om ook voor Loonbedrijf J.P. van Nieuwkoop te komen werken? Kijk dan hieronder naar onze openstaande vacatures.

Openstaande vacatures
Op dit moment hebben wij geen vacatures openstaan. Het is wel altijd mogelijk om een open sollicitatie te doen door een mailtje te sturen naar info@loonbedrijf-vannieuwkoop.nlOfferte aanvragen